Prémiové stroje CREM pro Vaši profesionální přípravu kávy

Prémiová úroveň modelů a řešení zaměřených pro baristy, to jsou profesionální stroje CREM Expobar. Nabízíme Vám individuální řešení pronájmu nebo koupě.

Model ONYX nabízí inovativní řešení, která posouvají technologii kávy dále. ONYX - profesionální prémiový kávovar na espresso, který definuje dosažitelný luxus a umožňuje vám vyjádřit svůj vlastní osobní styl.


Spojením poznatků zkušených baristů s osvědčenou technologií přípravy espressa a softwarem na úsporu energie jsme vytvořili stroj, který je stejně chytrý a spolehlivý, stejně jako elegantní a krásný.

Diamant Pro
Náš krásně zpracovaný a také nejsilnější přístroj na espresso byl zmodernizován z původního modelu Diamant tak, aby poskytoval bezkonkurenční zážitek z
espressa.


Díky dokonalé rovnováze mezi nejmodernější technologií a nejlepší tradicí espressa jsme vyvinuli bezkonkurenční profesionální kávovar, který splňuje nejvyšší baristické standardy spolu s požadavky velmi náročného trhu s pitím kávy.

Produkty Crem International jsou navrženy a vyrobeny tak, aby poskytovaly spolehlivé služby po mnoho let, a společně se vás snažíme podporovat od prvního okamžiku tím, že vám pomůžeme najít nejlepší stroj pro vás, jeho instalaci a efektivní provoz i s následnou péčí poté prostřednictvím naší sítě pečlivě posouzených techniků.