PRONÁJEM AUTOMATŮ NA KÁVU BEZ NUTNOSTI KOUPĚ

Nápojová Ambulance přináší revoluční způsob financování pronájmu nápojových automatů. Jeho fungování je podobné operativnímu leasingu, jaký známe z automobilů. Zákazníci mají možnost si vybrat délku trvání pronájmu, kdy platí pouze za filtry a nadměrný servis. V ceně pronájmu jsou zahrnuty náklady na amortizaci a další volené služby.


A) BEZ POPLATKU

Nápojová Ambulance nabízí i možnost pronájmu bez poplatku, pokud zákazník bude po celou dobu trvání smlouvy pravidelně nakupovat stanovené množství kávy nebo příslušenství. Například si můžete pronajmout profesionální kávovar Saeco Aulika Evo Top na dva roky a zároveň nakupovat 7,5kg zrnkové kávy Löfbergs Continetal měsíčně, aniž byste platili jakýkoliv poplatek za pronájem.


B) S POPLATKEM

Pokud se rozhodnete pro variantu s poplatkem, bude pro vás závazný pevný měsíční pronájem, který zahrnuje všechny náklady na pořízení a technický servis automatu po celou dobu trvání smlouvy. Tuto možnost můžete využít u všech typů nápojových systémů, jako jsou KAPSLE, ESPRESSO, INCUP, INSTANT nebo VODA. Bez ohledu na výběr systému nemusíte mít povinnost pravidelně nakupovat kávu nebo příslušenství. Například si můžete pronajmout výrobník filtrované vody Blupura Blusoda 30Touch Free na čtyři roky a platit stále stejný měsíční poplatek ve výši 1170 Kč bez DPH.


Nápojová Ambulance Vám tak nabízí jedinečnou možnost ušetřit finance za nákup. Více informací a možnost zaslání nezávazné poptávky najdete na stránce Co nabízíme pro firmy.